Hemsidan kan se konstig ut i Internet Explorer 9 och äldre; använd en senare version för bättre funktion.

Tai Chi-kurser

Vill du lära dig Tai Chi?

Nästa kurs i Västerås är planerad till
september 2024.


Läs mer om Tai Chi-kursen

Problem med stress, ångest eller smärta?

Prova en Reikibehandling!


Läs mer om Reiki healing

Tai Chi-instruktör och Reiki healer

Jag heter Magnus Rooth och driver Vita Tranan, där jag arbetar som Reiki healer och Tai Chi-instruktör.

Alltför många människor mår idag sämre än nödvändigt helt i onödan. Jag vill hjälpa andra att skapa sin egen lycka och livsglädje – det är därför jag har startat Vita Tranan.

Tai Chi-instruktör

Jag började träna Tai Chi 1996 hos Tai Chi-instruktörerna Mira Villadsen och Jesper Sjølund i Köpenhamn. För mig är Tai Chi en källa till ny energi, inspiration och livsglädje, och det vill jag även förmedla i min undervisning.

Min nuvarande Tai Chi-lärare är Johannes Mao, som kommer från Kina, och sedan 2010 håller jag kurser i Tai Chi 24-form i nära samarbete med honom. Om ni är intresserade av kurser i andra Tai Chi-former eller Qi Gong, kan jag ordna detta genom Johannes.

Reiki Master

Jag har praktiserat Reiki healing sedan 2011, då jag gick Reiki 1 hos Mandy de Jong, 2013 fortsatte jag med Reiki 2 och 2019 till Reiki Master och lärare.

Reiki är ett bra verktyg och naturligt komplement till Tai Chi-undervisningen i min strävan att hjälpa människor till mer livsglädje i vardagen, och har även betytt mycket för min personliga utveckling.

Än så länge driver jag Vita Tranan på min fritid. Därför kan jag främst erbjuda behandlingstider på morgnar, kvällar och helger.