Hemsidan kan se konstig ut i Internet Explorer 9 och äldre; använd en senare version för bättre funktion.


Priser Reiki healing

Helkroppsbehandling (ca en timme): 625 kr

Distansbehandling: 400 kr

Intensivbehandling (Fyra behandlingar på en vecka): 2000 kr

Du kan också köpa ett presentkort till någon du tycker om!


Tidsbokning & information

Reiki healing på distans

Distansbehandling med Reiki

Reiki healing fungerar lika bra på distans som vid fysisk beröring. Du kan alltså ligga bekvämt hemma hos dig och motta en distansbehandling. Det spelar ingen roll var du befinner dig, energin hittar dig ändå. För den som inte provat detta kan det låta helt osannolikt att det skulle kunna fungera, men för den som upplevt det är det ofta en mycket övertygande upplevelse.

Precis som vid en vanlig behandling sänker en distansbehandling stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare närvaro i dig själv. Reiki på distans är praktiskt till exempel när det finns risk för smittspridning (som nu med Coronavirus), om du inte har fysisk ork eller möjlighet att ta dig till en mottagning eller om det är svårt att hitta en tidpunkt då vi kan vara på samma plats samtidigt.

Distansbehandlingen kan komma att dra fram gamla känlsomässiga upplevelser i ljuset, så att de kan bearbetas och sedan släppas. Det innebär att du kan komma att uppleva samma utrensning som efter en vanlig behandling.Reiki prioritetsläker, så energin går dit den behövs mest först, oavsett om det är till den fysiska kroppen eller till mentala och känslomässiga problem. Det finns ingen risk att du får "för mycket" energi, då det är din kropp och ditt högre jag som bestämmer hur mycket du ska ta emot.

Hur går distansbehandlingen till?

Du ligger (eller sitter) på en lugn plats som du väljer själv. Det gör inget om du skulle somna under behandlingen, men tänk på det när du väljer plats. Det betyder också att du normalt inte bör ta emot Reiki när du till exempel kör bil. Ta gärna med ett stort glas vatten att ha till hands efteråt!

Jag vill helst att vi pratas vid helt kort före behandlingen, och ett kort samtal efter behandlingen ingår också om du vill, samt en uppföljning efter tre dagar.

En fysisk reikibehandling med beröring är avdragsgill friskvård enligt Skatteverket – det gäller desvärre inte för distansbehandlingar. Därför kan du tyvärr inte använda friskvårdsbidraget till Reiki på distans.