Hemsidan kan se konstig ut i Internet Explorer 9 och äldre; använd en senare version för bättre funktion.


Priser Reiki healing

Helkroppsbehandling (ca en timme): 600 kr

Distansbehandling: 400 kr

Intensivbehandling (Fyra behandlingar på en vecka): 2000 kr

Du kan också köpa ett presentkort till någon du tycker om!


Tidsbokning & information

Reiki vid stress och utbrändhet

Reiki healing som stressreducering

Stress och utbrändhet är ett av de mest ökande problemen i samhället idag. Allt fler och allt yngre personer drabbas av stress, ångest och energilöshet. Reiki healing sänker effektivt stressnivåerna i kroppen och ger en behaglig mental och fysisk djupavslappning. Behandlingen gör det lättare för känslor och tankar att komma upp till ytan så att de kan bearbetas, vilket gör Reiki till ett mycket bra komplement till samtalsterapi, till exempel KBT.

Utbrändhet och stress är nära förknippade med smärta och spänningar, som i sin tur sänker energiflödet i kroppen och leder till utmattning och orkeslöshet. Reiki healing lindrar smärta, löser upp spänningar och ökar energiflödet i kroppen, och behandlingen upplevs ofta både avslappnande och som en energiinjektion på samma gång.

Kropp och psyke (själ, ande eller vad man föredrar att kalla det) påverkar ständigt varandra. Mår vi dåligt psykiskt sätter det spår i kroppen i form av spänningar och smärta, vilket i sin tur ökar den psykiska ohälsan. Vi hamnar lätt i en nedåtgående spiral. Reiki healing arbetar med vår mentala och kroppsliga hälsa samtidigt, och är ett effektivt hjälpmedel att vända utvecklingen.

Reiki healing är en effektiv behandlingsmetod, men ingen ”ren magi”. Behandlingen är ett samarbete mellan terapeut och klient; jag hjälper dig att hjälpa dig själv. Energi som tidigare gått åt till att stå ut med smärta och stress kan nu användas till att bearbeta de grundläggande orsakerna.

Om du har utmattningssyndrom och inte orkar ta dig till en mottagning, kan en distansbehandling vara ett bra alternativ. Då kan du ta emot Reiki var du än befinner dig.